Jobba hos oss

Bredbergs Elbyrå består idag av 10st medarbetare, och många uppskattar gemenskapen och sammanhållningen vi har bland våra kollegor. Vi som jobbar här är allt mellan 25-55 år vilket ger en väldigt spännande dynamik. Vi har spännande uppdrag ute hos många kunder av olika slag vilket många av oss uppskattar. Det finns även fina möjligheter till vidareutbildning, både via kurser eller att gå som lärling till våra erfarna medarbetare. Vi på Bredbergs El befinner oss i en expansiv fas och söker därför fler kollegor till vårt team i Stockholm. Se våra annonser nedan!

 

För närvarande söker vi inte elektriker

Vi söker både erfarna elektriker och dig som är i början av din karriär. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och önskar att du är serviceinriktad, noggrann och en god kollega. Körkort är ett önskemål. 
Visa annons (pdf)

STYR & REGLERTEKNINKER

Vi söker dig som har erfarenhet som styr- och reglertekniker. Det är meriterande om du kan programmera något fabrikat men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och önskar att du är serviceinriktad, noggrann och en god kollega. Körkort är ett önskemål.
Visa annons (pdf)